8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Doi procurori din Teleorman au fost suspendaţi din funcţie, în anul 2015

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform Raportului de activitate al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, doi procurori au fost suspendaţi din funcţie, în cursul anului 2015.
La jumătatea anului trecut, Florian Manache, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Roşiorii de Vede, a fost suspendat de CSM ca urmare a trimiterii în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.
Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 20-30 octombrie 2014, Florian Manache, în calitate de procuror de caz, cu ştiinţă, a instrumentat în mod defectuos un dosar în care se efectuau cercetări faţă de Ionel Udrică pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.
Al doilea caz, se referă la Carmen Ovidiu Toma, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, acuzat de colegii săi, din Direcţia Naţională Anticorupţie, de abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi influenţarea declaraţiior, cazul aflându-se, deja, pe rolul Curţii de Apel Bucureşti.
Confom aceluiaşi document, în cursul anului 2015 nu s-a dispus nicio sancţiune disciplinară împotriva altor procurori sau personalului auxiliar din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman şi unităţilor din subordine.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare