4.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 9, 2022

Dinamic Kids Videle a câştigat trofeul “Cupa Teleormanul”, după un meci dramatic cu Voinţa 2017 Saelele

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Regal fotbalistic, în acest sfârşit de săptămână, pe stadionul din comuna Bragadiru. Cele mai bune patru echipe din judeţ s-au confruntat pentru câştigarea trofeului “Cupa Teleormanul”, eveniment ajuns la a 48-a ediţie, de departe cel mai longeviv turneu din ţară, la acest nivel.
Aşa cum precizam, sâmbătă, 17 iulie, în semifinalele competiţiei, s-au disputat partidele dintre CS Vârtoape-Dinamic Kids Videle (3-4 după loviturile de la 11 metri) şi Voinţa 2017 Saelele-Avântul Bragadiru (2-0).
A doua zi, în finala mică, Avântul Bragadiru s-a impus cu 8-7 în faţa echipei Vârtoape, după loviturile de departajare, la finalul celor 90 de minute scorul fiind egal, 1-1.
În finala mare, şi-au dat întâlnire Dinamic Kids Videle şi Voinţa 2017 Saelele. După timpul rezulamentar de joc, scorul a fost 2-2. Au urmat loviturile de la 11 metri. Mai inspiraţi şi mai concentraţi, fotbaliştii de la Dinamic Kids Videle au reuşit să-şi adjudece trofeul, câştigând partida cu 8 la 7, spre bucuria zecilor de videleni veniţi pe stadion să-şi susţină echipa favorite. Ar mai fi de adăugat faptul că banii pentru premierea celor patru echipe au fost oferiţi de către senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, CJ Teleorman, prin preşedintele Adrian Gâdea, refuzând să aloce sumele necesare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare