20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

DGA: Un polițist din Poeni a refuzat o mită de 10 milioane de lei vechi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Marți, 14 iunie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman au prins în flagrant o persoană  în timp ce oferea unui polițist suma de 1.000 lei pentru a nu își îndeplini atribuțiile de serviciu privind soluționarea unor dosare penale.

În fapt, la data de 27.05.2016, agentul de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman – Secția de Poliție Rurală Poeni a sesizat S.J.A. Teleorman cu privire la faptul că, un cetățean pe care îl depistase conducând fără permis de conducere un autovehicul neînmatriculat, a încercat să îi ofere o sumă de bani pentru a da soluție favorabilă în dosarul penal constituit.

Ulterior, la data de 13.06.2016, agentul de poliție a constatat aceleași infracțiuni săvârșite de aceeași persoană, sens în care i-a întocmit un nou dosar penal. Cu această ocazie, bărbatul a continuat să ofere sume de bani și alte foloase în scopul soluționării favorabile a ambelor dosare.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare