20.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Deficit de magistraţi în instanţele din Teleorman. 19 posturi vacante, la Tribunalul şi Judecătoriile din judeţ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Probleme de personal, în instanţele de judecată din judeţul Teleorman. Potrivit anunţului publicat pe pagina oficială a Tribunalului Teleorman, în instituţia mai sus amintită, dar şi la Judecătoriile din Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Zimnicea sunt 19 posturi vacante de magistraţi.
În document se mai arată că, pentru buna funcţionare a actului de justiţie, Tribunalul Teleorman are nevoie urgentă de 11 judecători. La instanţelor din Roşiori de Vede şi Alexandria sunt câte trei posturi libere, iar la Turnu Măgurele şi Zimnicea, lipseşte un magistrat. Singura instanţă din judeţ cu organigrama completă este Judecătoria din Videle.
Conform anunţului, la Tribunalul Teleorman mai este nevoie si de grefier cu studii superioare, un altul cu studii medii, şi doi grefieri cu studii superioare, angajaţi pe perioadă determinată. Posturi de grefieri vacante se întâlnesc şi la Judecătoriile Zimnicea şi Videle iar Judecătoria din Roşiorii de Vede caută un agent procedural.
De la începutul anului, doi judectători au fost eliberaţi din funcţie, prin dectret presidential, ca urmare a pensionării. Este vorba despre Mihaela-Narcisa Vîrdol, magistrat la Secţia Civilă din cadrul Tribunalului Teleorman şi Violeta Maidanuc, magistrat la Secţia Penală din cadrul aceleaşi instanţe.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O nouă reuniune zonală a proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți” s-a desfăşurat la Giurgiu

Astăzi, a avut loc reuniunea de informare „Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri! Măsuri locale pentru dezvoltarea agriculturii...

Articole similare