25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Declaraţie de presă-senator Eugen Pîrvulescu: Demisia, domnilor!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Spitalul de Pneumoftiziologie Teleorman şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, două instituţii unice în judeţul nostru, prin prisma activităţii, sunt conduse în acest moment de două persoane care nu au vreo legătură cu competenţa.
Marius Mugurel Putineanu, al cărui singur merit este statutul de soţ al doamnei director al Direcţiei Economice din cadrul Consiliul Judeţean Teleorman, este ţinut artificial, de peste doi ani de zile, în postul de director al DGASPC Teleorman, cu delegaţie, sub oblăduirea preşedintelui C.J. Teleorman, Adrian Gîdea, cel care îi semnează constant dreptul de a căpuşa această funcţie.
De ce este incompetent domnul amintit mai sus? Pentru că, sistematic, acesta este respins la concursul pentru ocuparea funcţiei de care se agaţă.
Ultima „aroganţă” a acestui veşnic interimar s-a manifestat de curând, când  s-a înscris la concurs, dar nu s-a mai prezentat. Pur si simplu. Cu toate că în ziua respectivă s-a prezentat la serviciu, Mugurel Putineanu a preferat să rămână în biroul de şef, pe care insistă să îl păstreze, deşi, ca profesionist, nu îl recomandă nimic.
Laurenţiu Marian Săvescu este managerul delegat să conducă Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, de peste un an de zile, de acelaşi preşedinte al C.J. Teleorman, Adrian Gîdea.
Iar dacă domnul interimar de la DGASPC, Marius Mugurel Putineanu, a fost lovit de simţul penibilului şi a preferat să nu se prezinte la concurs, ca să nu îşi aştearnă, încă o dată, incompetenţa pe hârtie, nu acelaşi lucru se poate spune despre managerul delegat al Spitalui de Pneumoftiziologie.
Marian Laurenţiu Săvescu s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei sale şi, dupa cum ştie toată lumea, nu a promovat, obţinând nota 2 (doi).
Practic, nota reprezintă mai mult o compensaţie a prezenţei. Este atât de mică, încât cuvântul competenţă ar pleca singur din dicţionar, de ruşine, dacă ar fi pronunţat de actualul manager delegat.
Este inadmisibil ca aceşti doi oameni, care nu reuşesc să promoveze nici măcar un concurs, de aproape doi ani de zile, pentru funcţiile pe care le ocupă, să fie desemnaţi încontinuu la conducerea celor două instituţii, prin delegare.
L-aş întreba pe domnul Gîdea ce ii recomandă pe cei doi, pentru a rămâne in scaunul de şefi?
Nu cumva este doar o metodă pentru a ocoli prevederile legale şi chiar bunul simţ?
Cer, public, instituţiilor abilitate să verifice activitatea acestor „conducători” de instituţii, care ocupă, artificial, cele două funcţii, prin bunăvoinţa şi din pixul domnului Adrian Gîdea, preşedinte al C.J. Teleorman şi al PSD Teleorman.
Cer, public, DEMISIA managerului Marian Laurenţiu Săvescu şi a directorului Marius Mugurel Putineanu, pentru incompetenţa de care au dat dovadă, dusă până la sfidare.
Plecaţi acasă, domnilor, dacă mai aveţi măcar o urmă de bun simţ! Nu puteţi conduce prin „neprezentare” sau cu note de toată jena în portofoliu.
Aţi rămas corigenţi la capitolul competenţă.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare