22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

De astăzi, „Cornul și laptele”, pe banca elevilor din Teleorman. Aproximativ 27.000 de școlari și preșcolari vor primi produsele

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Începând de astăzi, preșcolarii și școlarii din județul Teleorman vor primi produsele lactate și de panificație, dar și fructe, în cadrul programului „Cornul și laptele”. CJ Teleorman informează că de aceste produse beneficiază un număr de 26.808 copii din mediul urban și rural. Gustările pentru pauza mare vor fi distribuite celor 4.888 preșcolari, 2.347 elevi din clasele pregătitoare, 9.098 din învățământul primar, 7.962 din cel gimnazial clasele a V-a – a VII-a și  2.513 elevi de gimnaziu din clasa a VIII-a, în cadrul „Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023”.

Produsele de panificație vor fi cornuri și biscuiți din făină integrală, iar livrarea acestora va începe de luni, 11 octombrie a.c. Fructele livrate vor fi merele, începând cu ziua de joi a săptămânii viitoare. Furnizorul produselor de panificație și al fructelor este SC LOGISTIC Media Pop Art SRL.Produsele lactate livrate începând cu prima zi a săptămânii următoare vor fi lapte UHT și iaurt, furnizate de SC SIMULTAN SRL.

„Menționăm că pentru elevii și preșcolarii din localitățile în care cursurile se desfășoară online, părinții acestora pot ridica produsele de la unitățile de învățământ”,  se mai arată în comunicatul de presă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare