23.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Drăgănești Vlașca, a treia comună din județ unde cetățenii își vor plăti dările, din fața calculatorului, după Călinești și Fântânele

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Doar șapte localități din Teleorman s-au înrolat în Sistemul Naţional Electronic de Plată online a taxelor şi impozitelor, care permite cetățenile să-și achite dările către STAT, din fața calculatorului, prin ghiseul.ro. Este vorba despre municipiile Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede, orașele Videle și Zimnicea, dar și comunele Călinești și Fântânele.

Într-o postare pe pagina de socializare, primarul Ciprian Ciuperceanu precizează că de această facilitate vor beneficia și contribuabilii din localitatea Drăgănești Vlașca.

“În perioada următoare, vom pune la dispoziția contribuabililor, plata taxelor și impozitelor locale, prin mijloace electronice online de plată, utilizând platforma www.ghiseul.ro. Prin platforma Ghișeul.ro se implementează pentru comuna noastră, în mod facil, rapid și sigur: vizualizarea și plata debitelor pe care un contribuabil le are la nivel local; consultarea unui istoric al tranzacțiilor efectuate prin ghișeul.ro; generarea dovezii de plată în urma efectuării unei tranzacții cu succes; obținerea datelor de autentificare fără deplasarea la sediul primăriei. Alături de susținerea dumneavoastră, îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, este mesajul transmis oamenilor de către edilul șef.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare