8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Cristian Ionel Chisac: „Mai aproape de oameni, împreună cu ei!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cristian Ionel Chisac este candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Bragadiru, judeţul Teleorman.  Nu cochetează pentru prima dată cu administraţia locală, de 12 ani este consilierul personal al primarului în funcţie, cunoaşte „de la firul ierbii” problemele oamenilor pe care doreşte să-i conducă. A fost alături de concetăţeni, le-a preluat dorinţele şi le-a transmis pe linie superioară. A fost alături de concetăţenii săi atât la bine cât şi la greu. Ar fi continuat echipa cu actualul primar dacă acesta ar fi dorit să candideze din nou dar o serie de probleme personale l-au făcut să facă un pas înapoi, lucru rar la un politician roman.

Cristian Chisac este un om căruia îi displace să vorbească mult sau să promită ce nu poate să facă. De profesie jurist, ştie să cântărească vorbele! „Nu-mi stă în caracter să promit ceva ce eu sunt conştient  că nu se realizează. Vreau să creez un parteneriat onest Primărie-cetăţean, transparenţă în decizii şi  să întorc  oamenilor în realizări  încrederea cu care mă vor învesti. Mă voi lupta să obţin finanţare pentru lucrurile absolut necesare în dezvoltarea comunei Bragadiru” spune Cristian Chisac.

13245821_1192035720816176_1941000625_nProiectul electoral cu care vine în faţa electoratului l-a structurat după principalii piloni care aduc bunăstare în localitate. Educaţia ocupă un loc prioritar, va continua buna relaţie care există astăzi între primărie şi şcoală. Finanţarea din bugetul local pentru buna funcţionare a şcolii sau grădiniţei va fi prioritară, nu se va face rabat de la calitatea procesului educaţional. Şi infrastructura locală este prioritară. Cristian Chisac are în proiect să asfalteze o parte din drumurile comunale dar şi să pietruiască pe celelalte. Şi sistemul de canalizare va fi altă prioritate, se vor continua demersurile  pentru realizarea canalizării. Ordinea şi siguranţa cetăţeanului este un alt punct din proiectul lui Cristian Chisac, va înfiinţa un serviciu de protecţie şi pază în localitate. În plan social are în vedere atragerea de investitori în industria agro-alimentară care să creeze locuri de muncă în domeniul procesării legumelor sau laptelui , mai ales că Bragadiru are renumele unei localităţi cu bune recolte în domeniul legumiculturii. Va încerca să ajute cetăţenii să atragă fonduri europene pe domeniul agriculturii sau apiculturii. Întâlnirile cu cetăţenii vor fi periodice pentru a asculta doleanţele acestora dar şi pentru a prelua sugestii pentru rezolvarea problemelor localităţii. In plan cultural va încerca să continue tradiţia comunei Bragadiru în domeniul folcloric,  într-o vreme ansamblul de căluşari de aici fiind renumit în toată ţara. De asemenea, sala de spectacole din căminul cultural proaspăt reabilitat va găzdui diverse spectacole. Nu în ultimul rând, va institui o zi a comunei la o dată cu însemnătate pentru localitate. Nici sportul nu va fi neglijat, o minte sănătoasă funcţionează la parametri buni într-un corp sănătos. Va face demersuri pentru construirea unor terenuri de sport(fotbal, handball, tenis, baschet sau volei) la şcoală sau în alte locuri. Nici echipa de fotbal locală nu va fi omisă, va fi sprijinită să obţină rezultate pentru a putea evolua într-un eşalon superior.

După 12 ani de activitate în cadrul primăriei Bragadiru, dar şi cu ambiţia şi forţa de muncă necesară, Cristian Ionel Chisac considera că poate continua lucrurile bune ale predecesorului său, va evita pe cele greşite dar va şi face altele necesare care încă nu au fost realizate. Are de partea sa şi o echipă de consilieri competenţi care îl vor sprijini şi consilia în deciziile cu impact asupra comunei Bragadiru!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare