29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Criminalul care a tăiat cu drujba capul unui consătean rămâne în arest preventiv

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au admis cererea procurorilor, de prelungire a arestului preventiv, în cazul inculpatului Marius Nicuşor Stănculescu, din Tărărăşti de Jos. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi va rămâne în arestul poliţiei judeţene până în prima zi a lunii mai.

”Admite propunerea Ministerului Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Stănculescu Nicuşor Marius, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.04.2016 şi până la 01.05.2016, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 30.03.2016”, se arată în soluţia dată de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

Reamintim că, la începutul anului, locuitorii comunei Tătărăştii de Jos au rămas înmărmuriţi şi în acelaşi timp consternaţi când au aflat că un consătean de-al lor, Stănculescu Ştefan, în vârstă de 48 de ani, a fost pur şi simplu decapitat cu ajutorul unei drujbe. După conflict (în jurul orei 00.30-01.00), Stănculescu Ştefan a părsit localul, îndreptându-se spre casă. La circa 150-200 de metri, a fost ajuns din urmă de către agresori, cu o maşină aparţinând ROMTELECOM, condusă de Pavel Nicolae, angajatul respectivei societăţi. Unul dintre ei a luat drujba din dotare (cu care tăia crengile copacilor pentru decongestionarea reţelei de telefonie), a pornit-o, ca după aceea să i-o înfigă pur şi simplu în creştetul capului, astfel zburându-i creierii. Omul a decedat pe loc.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare