15.8 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Complex multifuncţional cu aparate de fitness, pistă de bowling şi terenuri de tenis de câmp, baschet şi handbal, în Drăgăneşti Vlaşca

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Începând de săptămâna viitoare vor demara lucrările de construire şi amenajare a unuia dintre cele mai bune şi complexe terenuri de sport. Proiectul cuprinde amenajarea unui teren sintetic pentru tenis de câmp, baschet şi handbal. Tot în acest perimetru destinat sportului, mişcării şi recreerii vor fi amplasate în aer liber aparate speciale de fitness şi va fi amenajată o suprafaţă specială pentru atletism şi sărituri la groapă, respectiv o pistă de bowling. Proiectul mai cuprinde montarea de mese de tenis de masă şi mese pentru şah şi table.
Mai mult decât atât, tot perimetrul va fi dotat cu nocturnă, iar întreaga zonă va avea spaţiu verde, fiind plantaţi pomi şi montate coşuri de gunoi, bănci pentru sportivi şi bănci pentru relaxare.
Amplasamentul acestui teren multifuncţional va fi vizavi de Şcoala Gimnazială Drăgăneşti Vlaşca şi terenul sintetic de fotbal ceea ce necesită închiderea permanentă a circulaţiei pe Strada Ioan R. Dăscălescu, întrucât pe acest tronson de drum va fi amenajată şi o pistă pentru biciclete şi role.
“Pe parcursul derulării lucrărilor de construire şi amenajare a terenului multufuncţional vă vom ţine la curent, periodic, cu stadiul în care se află acestea, până la finalizarea lor, astfel încât vlăscenii să se bucure cât mai curând de o zonă modernă şi generoasă destinată sportului, mişcării şi recreerii în aer liber”, se arată într-un mesaj transmis de către primarul Ciuperceanu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare