24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

ADI Teleorman: 27 de tone de deşeuri colectate, în urma campaniilor desfăşurate în 23 de localităţi din judeţ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada iulie-august 2021 Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deşeurilor Teleorman, în parteneriat cu Ecotic BAT, a desfăşurat campania de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE) în localităţile: Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Măgurele, Băbăiţa, Fântânele, Olteni, Botoroaga, Mereni, Drăgăneşti Vlaşca, Bujoru, Bragadiru, Gratia, Drăcşănei, Cervenia, Izvoarele, Lunca, Năsturelu, Suhaia, Măgura, Moşteni, Nenciuleşti, Viişoara şi Peretu. În total s-au colectat 27 tone deee-uri.
Trasabilitatea deşeurilor colectate de la cele 23 de UAT-uri a fost asigurată de către ADI MDTR, urmând ca acestea să fie raportate la AFM la sfârşitul anului în contul UAT-urilor participante.
În urma acestei campanii, cantitatea de deşeuri deviate de la depozitare a crescut, fapt pentru care localităţile participante vor avea costuri diminuate către AFM.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare