10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

CMJ Teleorman: Oportunităţi de angajare! Eşti asistent medical generalist şi ţi-ar plăcea o carieră în armată?

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Te poţi înscrie pentru Cursul de formare a subofiţerilor în activitate, specialitatea militară ”Sanitar”, sesiunea a II-a de admitere. Se scot la concurs 45 de locuri la Centrul de perfecţionare medico-militară Sibiu.

Înscrierile se pot face în perioada  31.10-18.11.2022 iar selecţia între: 14.11-25.11.2022. Termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 05.12.2022. Prezentarea pentru susţinerea admiterii: 15.12.2022, până la ora 08:00.

STUDII: învăţământ postliceal-calificarea Asistent medical generalist sau învăţământ universitar de licenţă-specializarea Asistenţă medicală generală. Pentru specialitatea militară SANITAR, candidaţii trebuie să deţină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Se pot înscrie candidaţii care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum şi din rândul civililor din cadrul şi din afara M.Ap.N.

CRITERII DE RECRUTARE pentru cursul de formare a SUBOFIŢERILOR în activitate: vârsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie la finalizarea cursului de formare.

Studii: absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat şi ai învăţământului postliceal sau universitar de specialitate.

Vechime:

– pentru candidaţii care sunt militari în activitate în cadrul MApN: cel puţin 1 an vechime în serviciu ca soldaţi/gradaţi profesionişti în activitate (calculată de la data absolvirii programului de instruire şi până la data începerii cursului de formare a ofiţerilor în activitate) ŞI să fi fost apreciat în ultimul document de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin „Foaret bun”;

– pentru candidaţii care provin din rândul persoanelor care nu au grad de cadru militar în rezervă: 1 an experienţă în domeniul studiilor necesare, corespunzătoare specialităţii militare (să facă dovada că au lucrat cel puţin 1 an în domeniul studiilor cerute).

Înscrierile se fac online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la Centrul militar judeţean Teleorman, situat în Municipiul Alexandria, str. Constantin Brâncoveanu, nr.45.

După înscriere şi susţinerea probelor de selecţie vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar examinarea medicală se va susţine după concursul de admitere.

SELECŢIA aptitudinală constă în parcurgerea:

– probelor psihologice (test de aptitudini, de personalitate şi situaţional);

– probelor fizice (traseu utilitar-aplicativ cu baremul 1 min. şi 45 sec. ; alergare pe distanţa de 2000 m cu baremul de 9 min. şi 45 de sec.);

– interviului de evaluare finală.

CONCURSUL DE ADMITERE: Pentru informaţii despre calendarul examenelor de admitere şi probele de concurs, consultaţi metodologiile de admitere şi ghidurile emise de către unităţile/instituţiile organizatoare ale concursurilor de admitere (le găsiţi pe site-urile unităţilor/institutiilor sau afişate la sediile acestora, precum şi la birourile informare-recruatre).

Candidaţii declaraţi ”Admis” la selecţia aptitudinală generală şi la concursul de admitere, vor efectua EXAMINAREA MEDICALĂ conform indicaţiilor primite de la recrutor.

Pentru informare cu privire la profesia militară şi la oferta armatei, accesaţi site-ul: www.recrutaremapn.ro sau mergeţi la biroul informare-recrutare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare