1.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Accident, în Alexandria. 13 persoane au fost transportate la spital, în urma coliziunii între un microbuz și o autoutilitară

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Astăzi de dimineață, la ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgență s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă. 13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu 6 ambulanțe SAJ, un SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

sursa: ISU Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare