Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Claudiu Crăcea una afirmă, alta face: se va lăsa sigur de politică, dar va continua cu siguranţă! - Informatia de Teleorman
27.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Claudiu Crăcea una afirmă, alta face: se va lăsa sigur de politică, dar va continua cu siguranţă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dezamăgit de înfrângerile survenite o dată la… patru ani, Claudiu Daniel Crăcea, fostul candidat liberal la funcţia de primar al municipiului Turnu Măgurele, a declarat imediat după aflarea rezultatelor că va renunţa definitiv şi irevocabil la politică. Un gest de bărbăţie, după părerea noastră. Toţi l-am crezut pe cuvânt, ţinând seama că domnia sa a arătat totdeauna că este o persoană/personalitate puternică.

A trecut ceva timp de la afirmaţia făcută public şi nu s-a întâmplat nimic. Din informaţiile noastre, am aflat că Daniel Crăcea nu se gândeşte nici în ruptul capului să-şi dea demisia de onoare. Din contră, doreşte să se implice „activ”, în continuare, în politică.

Păi, domnule Claudiu, ori e albă, ori e neagră?! Că griu-ul se traduce, din punct de vedere psihologic, într-un singur termen: labil, în sensul de alunecos.

Aşteptăm „motivaţia” preşedintelui PNL Turnu Măgurele. Ce l-a determinat să afirme că se va lăsa de ploitică, ce l-a făcut să continue. Nu de altceva, dar e vară şi cititorii noştri, aflaţi cu burta la soare, au nevoie de divertisment!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare