13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

CEZ România, investiţie de 5000 euro la Şcoala Gimnazială Vedea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Odată cu deschiderea unui nou an şcolar, misiunea noastră de a construi un viitor sustenabil în educaţie se răspândeşte în alte trei comunităţi din aria de operare CEZ:

  • 5 000 euro în Teleorman: săli de clasă din cadrul Şcolii Gimnaziale Vedea dotate cu echipamente care să susţină pregătirea în siguranţă a tinerilor;
  • 5 000 euro în Dolj: taburete pliabile, tablete şi alte materiale utile au ajuns la elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” Craiova;
  • 5 000 euro în Vâlcea: digitalizarea sălii de festivităţi „Jean Monet” a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab”.

Investim în bunăstarea tinerilor încă din prima zi de şcoală

 În luna iulie, am dat startul iniţiativelor din cadrul proiectului Generatorii de bine, prin care aducem un impact pozitiv în comunitate, cu sprijinul angajaţilor Grupului CEZ în România. Facilitarea accesului la educaţie dă sens activităţii pe care o desfăşurăm, iar prin proiectele derulate ne-am dorit să dăm mai departe această valoare esenţială şi către generaţia viitorului.

„Copiii pot avea un viitor mai bun, implicându-ne!” reprezintă una din iniţiativele dezvoltate în beneficiul tinerilor, adresându-se nevoilor identificate în cadrul Şcolii Gimnaziale Vedea din judeţul Teleorman. Prin acest proiect, sălile de clasă din incinta şcolii au fost dotate cu 9 videoproiectoare, 9 ecrane de proiecţie, 9 purificatoare de aer şi o multifuncţională, pentru întâmpinarea elevilor într-un mediu modern şi sigur, odată cu revenirea la şcoală.

„Şcoala în aer liber” le pregăteşte elevilor Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Craiova activităţi de tip blended learning” (învăţare mixtă), momente de observare directă în natură şi proiecte de cercetare prin utilizarea echipamentelor digitale. Pentru acest proiect, au fost achiziţionate 63 de taburete pliabile, 10 tablete, 50 de perechi de ochelari şi 10 lupe. Toate materialele au scopul de a creşte motivaţia tinerilor, de a facilita procesul de învăţare sau de a crea relaţii mai puternice între oameni şi mediul înconjurător.

„Digitalizare fără distanţare”-aceasta a fost misiunea proiectului implementat în judeţul Vâlcea, prin care am contribuit la reinventarea sălii de festivităţi „Jean Monet” a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab”. În luna septembrie, spaţiul a fost adaptat şi digitalizat conform noilor condiţii create de pandemie, prin dotarea cu un sistem performant audio-video – sistem de conferinţă, videoproiector, microfon şi boxe-un laptop şi o tablă interactivă. Pe parcursul anului şcolar 2021 – 2022, acesta va găzdui evenimente dedicate elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice-de la ore de curs, activităţi extraşcolare, spectacole, manifestări culturale şi până la conferinţe, webinarii sau ateliere tematice.

Grupul CEZ în România continuă să demonstreze că #energiavinedelaoameni şi rămâne un partener de încredere pentru dezvoltarea tinerilor din generaţia viitorului.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare