8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Cernat Teodora, directorul Grădiniței 7 din Alexandria, și-a lăsat angajații fără lefuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De mai bine de o lună de zile, angajații Grădiniței nr. 7, din Alexandria, nu au primit contravaloarea muncii prestate. Vina, așa cum declară salariații, aparține directorului Cernat Teodora. Deși cunoștea situația, în sensul că banii nu ajung pentru plata drepturilor salariale, șefa unității de învățământ nu a mișcat un deget pentru rezolvarea situației. Mai mult, directoarea Cernat a plecat în concediu. La odihnă, în vârful muntelui, la aer curat, fără niciun respect pentru oamenii din subordinea domniei sale, care așteptau să-și primească leafa și să-și achite ratele la bănci sau cheltuielile cu întreținerea.

Încercând să afle motivele care au dus la această situație deloc plăcută, cadrele didactice au primit un răspuns cutremurător din partea managerului Cernat: ”este vina ISJ Teleorman iar problema se va rezolva… mâine!”. O atitudine dezgustătoare pentru un conducător ce s-a văzut cu sacii-n căruță, odată cu câștigarea unui nou mandat de director.

Situația de la Grădinița 7, pare a fi unicat la nivelul municipiului reședință de județ, iar atâta vreme cât directorul Cernat Teodora are spatele asigurat, prin complicitatea ștabilor din ISJ Teleorman, nimeni nu o poate atinge. Nici măcar cu o petală de trandafir!

Directorul Cernat Teodora nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile ce i se aduc.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare