15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Al doilea proiect cultural internațional adus de pictorul Tudor Șerbănescu, la Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vineri, 26 august, ora 11:00, la Muzeul Județean Teleorman va avea loc vernisajul unei expozițiii de pictură, cu participare internațională.

Galeria de artă „Goyart” din Madrid întreprinde un turneu în Europa și Statele Unite.

După ce a avut expoziții la New York, Stokholm, Madrid, Porto , Barcelona, Paris (18 august), va expune și la Alexandria, continuându-și apoi turneul in Bulgaria.

Un număr de 40 de artiști plastici, plus un grup de pictori americani își vor face apariția la Alexandria.

Evenimentul din capitala Telormanului este organizat de GOYART si CENTRO PROARTE, având ca partener Muzeul Județean și se datorează pictorului alexăndrean, Tudor Șerbănescu, membru al renumitei galerii de artă.

Vizitatorii pot admira lucrări de artă contemporană spaniolă.

Copy (2) of 13492932_569789026534708_931617181_nEste al doilea proiect internațional inițiat de Tudor Șerbănescu. Primul s-a intitulat „Poesia Grafica”, definitivat cu tipărirea unui volum de versuri în limba spaniolă, în care au fost publicați cincisprezece poeți din țări precum Spania, Nicaragua, Chile, Costa Rica, Brazilia, Australia, Argentina, Columbia, Peru, Serbia și România. (Grafica a fost realizată de artistul nostru alexăndrean.)

„Suntem în Uniunea Europeană, suntem un popor creativ și talentat. E foarte important să avem relații culturale cu alte popoare, schimburi de experiență. Voi continua proiecte de acest gen. Sunt mulți iubitori de artă autentică în Alexandria. Merită astfel de evenimente”  ne-a declarat Tudor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare