22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în ziua de 21 iunie 2021, reluându-şi activitatea în data de 22 iunie 2021

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Legislaţia în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 21 iunie 2021, a doua zi de Rusalii, drept sărbătoare legală şi zi liberă la nivel naţional.

Conform reglementărilor în vigoare, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare îşi întrerup activitatea în ziua de 21 iunie 2021.
Începând cu data de 22 iunie, programul de funcţionare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30-16:30, aplicându-se măsurile necesare de prevenire şi prevenţie a răspândirii coronavirus, în cazul Centrelor de Relaţii cu Clienţii din localităţile Alexandria, Baia de Aramă, Băileşti, Călimăneşti, Câmpulung, Caracal, Craiova, Drăgăşani, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Roşiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, Iaşi (09:00-17:00) şi Timişoara (09:00-17:00).
Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare din localităţile Baia de Aramă, Călimăneşti, Curtea de Argeş, Corabia, Horezu, Bechet, Orşova, Reşiţa, Filiaşi şi Vânju Mare, îşi vor relua activitatea după zilele libere naţionale.
Pentru a evita timpul de aşteptare, echipa CEZ Vânzare recomandă clienţilor săi să îşi programeze vizitele în Centrele de Relaţii cu Clienţii, accesând secţiunea dedicată https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/

Cum se efectuează o programare?

  • Accesaţi pagina https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/
  • Completaţi numele, prenumele, adresa de mail;
  • Selectaţi oraşul în care se află Centrul de Relaţii cu Clienţii în care doriţi să ajungeţi precum şi demersul pentru care efectuaţi vizita;
  • Alegeţi data şi intervalul orar pentru programare;
  • Înregistraţi programarea.

Reamintim canalele de comunicare puse la dispoziţie de furnizorul CEZ Vânzare clienţilor săi:

  • Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ-mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.
  • Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, în fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

  • Chatul cu un consultant CEZ Vânzare

Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni-vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare