Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Carmen Daniela Dan: "Sunt un prefect tehnocrat" - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Carmen Daniela Dan: „Sunt un prefect tehnocrat”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

A fost numită prefect în perioda guvernării Ponta şi a fost acuzată adeseori de o apropiere nepermisă din funcţia pe care o deţine, faţă de PSD şi, mai ales, de Liviu Dragnea, dar Carmen Daniela Dan, susţine că este un prefect tehnocrat şi că nu o interesează politica şi nici funcţiile politice.

„Nu am afirmat nici măcar o singură dată şi presa locală ştie lucrul acesta, că am intenţia să candidez pentru vreo funcţie eligibilă.

Eu am declarat de fiecare dată că nu intenţionez să candidez pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean, nu intenţionez să intru în politică, n-am fost niciodată membru al vreunui partid politic. Aşa că dacă sunt acuzată că fac nu ştiu ce jocuri, cred că, mai degrabă ar putea să se verifice.

Ne-am bucurat atât de mult că avem un guvern tehnocrat încât îmi permit şi îndrăznesc să spun că sunt un prefect tehnocrat. Dacă nu asta înseamnă să fii tehnocrat, atunci, cine ştie mai bine, să ne dea definiţia termenului tehnocrat”, a declarat prefectul judeţului, într-o emisiune la Media Sud.

Aceasta a mai spus şi că zvonurile legate de o eventuală candidatură pentru o funcţie de parlamentar ar fi „simple speculaţii”.

În ce priveşte faptul că, de curând, a fost subiectul unui denunţ la DNA fiind acuzată de „constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi trafic de influenţă” în interesul electoral al aceluiaşi partid, Carmen Daniela Dan a afirmat că se consideră nevinovată şi că are „argumente” să demonstreze acest lucru. Iar tergiversarea suspendării primarilor de la Olteni şi Nenciuleşti, declaraţi incompatibili de ANI, prefectul a motivat-o prin necomunicarea soluţiilor finale de către instanţe astfel încât raportul agenţiei să rămână definitiv.

„Până nu se epuizează căile de atac şi raportul nu rămâne definitiv, prefectul nu poate anticipa, nu poate emite un act care nu are o justificare temeinică”, a susţinut Carmen Daniela Dan.

Prefectul i-a criticat, insă, pe parlamentari pentru că nu s-au zbătut pentru ca Autostrada Sudului să fie realizată.

„Câţi dintre parlamentarii PSD sau PNL au susţinut proiectul lui Liviu Dragnea privind Autostrada Sudului? Vă spun eu: niciunul! Acea autostradă nu ar fi contribuit la dezvoltarea economică a judeţului? Că tot ne place să spunem, aşa, cu emfază, că suntem săraci. Dar ce facem ca să ieşim din stadiul acesta?”, a spus cu năduf Carmen Daniela Dan. Aceasta a dat exemplul parlamentarilor moldoveni care au făcut front comun, indiferent de culoarea politică şi au impus proiectul unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare