Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Carabet Adrian, candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Videle: „Salariul de primar va fi donat oamenilor cu nevoi, Spitalului, bisericilor...” - Informatia de Teleorman
27.5 C
Judeţul Teleorman
joi, septembrie 28, 2023

Carabet Adrian, candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Videle: „Salariul de primar va fi donat oamenilor cu nevoi, Spitalului, bisericilor…”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Candidează pentru fotoliul de primar al oraşului Videle. Se  numeşte Carabet Adrian. Are 39 de ani. De profesie, inginer agronom. Căsătorit, doi copii. Născut şi crescut în Videle. De câţiva ani buni conduce o exploataţie agricolă, 2200 de hectare de teren arabil pe raza a şapte localităţi. Este printre puţinii furnizori de inputuri cu plata în natură (investitori şi creditori permanenţi ai producţiei agricole pentru că foarte puţini dintre agricultori îşi permit să facă împrumutri la bănci). Societatea preia şi surplusul de cereale ale celor care lucrează pământul.
A intrat în politică la sfârşitul anului trecut. A ales PNL. Din suflet şi din convingere. Pentru că liberalismul reprezintă atitudine, cinste, dezvoltare şi progres.
Carabet nu reprezintă o alternativă. Ci o certitudine. Un tânăr care îmbracă toate însuşirile pentru a administra obiectiv un orăşel precum este Videle. Locuitorii urbei îl respectă, pentru că la rândul lor au parte de acelaşi respect.

Între afaceri şi… binefaceri!

Nu este puţin lucru să rezişti tentaţiei de a face afaceri cu banul public. Lui Adrian nu i-a trecut aşa ceva prin cap, NICIODATĂ! Ba, mai mult, declaraţia domniei sale scoate în relief un caracter integru şi un suflet de o nobleţe fără margini, aparte: „Dacă Dumnezeu mă va ajuta, dacă videlenii vor aplica ştampila, pe 5 iunie, pe numele meu şi pe lista de consilieri PNL, salariul de primar, lună de lună, va fi DONAT oamenilor cu nevoi, Spitalului sau bisercilor. Doresc din totă inima să văd cum le sclipeşte semenilor fericirea pe chip. Pentru că, în final şi la urma urmei, toţi suntem muritori, nu luăm nimic cu noi în lumea de dincolo. Iar cea mai mare împlinire este să-l vezi pe cel de lângă tine că-ţi zâmbeşte!”.
Carabet este preşedintele fundaţiei „Alături de oameni”. A înfiinţat-o în anul 2012, într-o conjunctură specială, determinat de filosofia simplă a efemerităţii/trecerii noastre pe acest pământ. „Tata era în spital, grav bolnav. M-au speriat zidurile salonului, aparatura existentă acolo. Oamenii îmbrăcaţi în alb. Am privit feţele celor aflaţi în suferinţă şi am realizat, pentru prima dată în viaţa mea, că banii nu au nicio valore dacă nu se bucură şi alţii de ei. Atunci mi-a venit ideea înfiinţării unei fundaţii. Mi-am zis că de aici încolo menirea mea este să ajut” ne declară candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Videle.
Acţiunile de binefacere au fost realizate pentru toate segmentele de oameni, fără niciun fel de condiţionalitate. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor pascale, au fost sistate, să nu se interpreteze ca un act politic. Carabet vrea să aibă conştiinţa curată şi să fie perceput de semeni aşa cum este: onest. E conştient că având gânduri bune, sincere, Dumnezeu va interveni cu „cântarul dreptăţii” şi va hotărî cine să conducă în următorii patru ani destinele videlenilor din punct de vedere adminsitrativ.

Cetăţeanul, înainte de toate!

Pentru Carabet Adrian, factorul social reprezintă prioritatea numărul unu. Pe lângă deviza de bun simţ, „Lucrurile bune trebuiesc continuate!”, care demonstrează din start că nu este un tip conflictual, liberalul merge pe sloganul „Fă tot ceea ce îţi stă în putinţă pentru binele celui de lângă tine!”.
Probabil mulţi se întreabă de ce a intrat aşa de târziu în politică, de ce a refuzat atâtea oferte. Şi de ce s-a hotărât pe ultima sută de metri să candideze. Ne răspunde chiar el: „De ani de zile privesc consternat  scena politică românească. Ca pe un meci de fotbal în care echipele sunt înţelese între ele dinaintea jocului sau arbitrul este cumpărat. Se puteau realiza atâtea, însă jocurile de culise, aranjamentele, interesele personale sau de grup au nenorocit o ţară şi i-au batjocorit pe cetăţenii ei. Şi acum mă întreb de ce aceşti miliardari de carton, care şi-au făcut averi colosale din banii publici, nu au avut o fărâmă de conştiinţă să înapoieze o parte celor nevoiaşi, prin acţiuni filantropice. Măcar atât! De aceea m-am decis să candidez. Să demonstrez că există şi oameni dezinteresaţi, curaţi, devotaţi unor principii sănătoase şi disponibili la orice oră pentru a rezolva atât problemele comunităţii pe care o administrează, cât şi cazurile sociale grave.”

Transparenţă, promptitudine şi confort pentru semen

„Nu este posibil, de exemplu, ca atunci când intri în incinta primăriei Videle să fii întâmpinat de un poliţist. Primăria şi biserica sunt singurele instituţii în care se intră liber. Cetăţenii vin să-şi rezolve problemele, nu la plimbare. Doresc transarenţă totală şi sprijin din partea angajaţilor pentru oameni. Sunt extrem de nemulţumit de neimplicarea autorităţilor locale pentru transferarea Sucursalei „Petrom” la Bolintin. O consider o ruşine. M-a afectat profund. Şi multe altele. Spitalul. Vom construi o parcare lângă gară pentru cei peste o mie de navetişti şi voi depune toate demersurile necesare să se creeze curse Videle-Bucureşti. Nu e posibil ca navetistul să-şi piardă ore întregi din cauza transportului. Dacă nu intervii pentru confortul cetăţeanului, de ce îţi mai doreşti să ajungi primar?! Îmi place să fiu oprit pe stradă, să ascult problemele concitadinilor şi, bineînţeles, să le rezolv.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Solicit ministrului Transporturilor și Infrastructurii rezolvarea situației catastrofale a circulației rutiere pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

Circulația pe Drumul Național 52 Alexandria – Turnu Măgurele, care leagă reședința județului Teleorman de unul dintre cele mai...

Articole similare