21.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 25, 2022

Campania educațională ”S.O.S Copiii Romi” este în plină desfășurare, în Teleorman. Cererile care atestă apartenența la etnia romă, eliberate GRATUIT

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Și în acest an, reprezentanții Asociației Partida Romilor “Pro- Europa” Teleorman desfășoara o campanie de  informare și orientare, în școlile și în comunitățile cu pondere mare de elevi de etnie roma din județ.

În cadrul acestei campanii educaționale, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, pentru admiterea elevilor de etnie romă pe locurile special alocate pentru ei în învățământul liceal, profesional și universitar, Școlile de Agenți de Poliție și Jandarmerie, Academia de Politie, în anul școlar 2020-2021, la sediul Sucursalei Regionale APRPE Teleorman se eliberează, în mod gratuit, recomandarile de apartenență la etnia roma.

În acest scop, la initțativa președintelui Nicolae Păun, reprezentanții Partidei Romilor “Pro-Europa” Teleorman s-au deplasat în comunitățile de romi din judet, unde absolvenții învățământului gimnazial  sunt informați cu privire la documentele necesare întocmirii dosarului de admitere în învățământul liceal si profesional, cărora li se eliberează recomandarea de apartenență la etnia roma, necesară înscrierii pe locurile special alocate pentru ei.

Informații detaliate pot fi obținute direct de la sediul Sucursalei Regionale Teleorman a Asociației Partida Romilor “Pro-Europa” din mun. Alexandria, Str. Libertății Nr.200, Tel. 0761871489/0247317541.

Președinte Mielu Lixandru

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Un nou program de colectare al deșeurilor, în localitatea Drăgănești de Vede

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, ADI Managementul Deseurilor Teleorman informează că, de la 1 iulie 2022, se...

Articole similare