8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Bunurile afaceristului Ioan Niculae scoase la mezat. Finanţele Teleorman vând utilajele firmei Interagro Lactate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

AJFP Teleorman va vinde la licitaţie mai multe utilaje apartinând debitoarei Interagro Lactate, societate patronată de afaceristul Ioan Niculae. Licitaţia va avea loc în data de 16.09.2021, orele 11.00, în localitatea Alexandria. Printre bunurile scoase la mezat se numără un sistem pasteorizare-sterilizare, maşină automată ambalat lapte la cutie, instalaţie frigorifică pentru depozitare, utilaj producere unt şi maşini ambalat şi etichetat.

Având în vedere că licitaţia este la prima strigare, preţul de pornire este unul pe măsură. Spre exemplu, pentru o maşină automată de dozat şi ambalat lapte la cutie, preţul de evaluare este de cca 1,3 milioane de lei.

Pentru a putea participa la licitaţii, ofertanţii trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de data stabilită, mai multe documente, printre care oferta de cumpărare, dovada taxei de participare sau o scrisoare de garanţie reprezentând 10% din preţul de pornire, copie de pe certificatul unic de înregistrare sau act de identitate, după caz, şi declaraţie pe propria răspundere prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare