20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Braconaj în perioada de prohibiție. Prada, 2 saci cu pește!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — S.P.F. Turnu Măgurele au confiscat și predat unei societăți comerciale de profil 44 kg pește, diferite specii, pe care o persoană de sex masculin o pescuise în râul Olt, în perioada de prohibiție.

În data de 05.05.2016, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Turnu Măgurele, judetul Teleorman, au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol. Astfel, în jurul orei 03.30, au depistat pe malul stâng al râului Olt, în dreptul podului, un autoturism marca Dacia Break 1310, în interiorul căruia se afla o barcă pneumatică, două lopeti și 2 saci cu pește.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că pe timpul nopții, M.I. de 31 ani, domiciliat pe raza județului Teleorman, a desfășurat activități de pescuit ilegal capturând cantitatea de 44 kg de peste de diferite specii (crap, plătică).

În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și al altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție și în zonele de protecție.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare