31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

”Blestemul” locurilor de muncă din Alexandria, recunoscut de ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Situat la numai 80 de km de capitala României, orașul Alexandria a ajuns un fel de ghetou al sărăciei. Lipsa locurilor de muncă, lipsa investitorilor, care fug de zonă mai ceva ca Dracu de tămâie, au făcut ca reședința de județ să apară în toate topurile ce se referă la declinul economic accentuat. Consecința: guvernarea PSD ce bântuie orașul de ani buni de zile.

O recunoaște actualul ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru. Într-o conferință de presă, demnitarul statului a afirmat că în Alexandria și Teleorman locurile de muncă se pot număra pe degetele de la o mână.

„O problemă majoră pe care noi o avem este că există o neomogenitate la nivel național în ceea ce privește locurile de muncă. Există areale în care șomajul este sub 4% și, lăsând șomajul, aici avem probleme legate de acuratețea datelor și cât de multă lume este reflectată în sistem sau nu…Sunt zone precum Teleorman, Giurgiu, Alexandria, și avem câteva zone foarte importante în Moldova, Vaslui, Botoșani în care practic nu ai decât puține oportunități de angajare”, a spus Pîslaru.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare