28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

BASCHET FEMININ. PREZENŢE ALEXĂNDRENE LA LOTURILE ROMÂNIEI PENTRU CAMPIONATELE EUROPENE DIN 2016

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Loturile României pentru campionatele europene de baschet feminin din 2016 la categoriile de vârstă U 15, U 16 şi U 18 se pregătesc în perioada 7-14 februarie la Gheorghieni. Conform unui comunicat al Federaţiei Române de Baschet, antrenorul principal al reprezentativei Under 15 este profesorul Mădălin Piperea de la BCT-CST Alexandria. Desigur, nu este o surpriză, tehnicianul – care este şi antrenor secund la naţionala de senioare – fiind în ultimii ani împuternicit să se ocupe de pregătirea unor selecţionate de junioare ale României pentru întreceri continentale.
De asemenea, în lotul României Under 18 regăsim trei componente de la CSS Alexandria. Alina Podar, Teodora Manea şi Irina Enache, campioane naţionale în 2015 cu echipa CSS Alexandria, se află în lotul care se reuneşte la Gheorghieni. Este o recunoaştere a valorii acestor baschetbaliste de perspectivă, care deja evoluează şi în Liga Naţională pentru formaţia BCT-CST Alexandria.

ŞTEFAN STAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare