10.1 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Bani pentru primăriile din Gratia, Ţigăneşti, Piatra şi Lisa, în vederea decontării unor lucrări realizate prin ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 380.308.932,90 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 278 de obiective finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”. Facturile au fost depuse de beneficiari pentru proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, construirea sau refacerea unor poduri, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare, precum şi înfiinţarea şi dezvoltarea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale.
Conform comunicatului de presă, ministerul a alocat suma de 1.572.33 de lei pentru obiectivul “Înfiinţare sistem distribuţie gaze naturale în comuna Gratia, valoarea proiectului ridicându-se la circa 35 milioane de lei. Alte trei investiţii din judeţul Teleorman au primit banii necesari pentru decontarea unor facturi, şi anume; “Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere, în comuna Ţigăneşti”, “Modernizare drumuri de interes local, în comuna Lisa” şi „Modernizare drumuri de interes local, în comuna Piatra”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare