16 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Avansări în grad la ISU Teleorman şi IJJ Teleorman. 17 cadre militare au primit o stea sau o tresă în plus, pe umeri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, care s-au evidenţiat prin modul de îndeplinire a atribuţiilor şi pregătirea profesională pe timpul misiunilor încredinţate au fost înaintate în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim.
Potrivit ISU Teleorman căpitanul Stângă Ionuţ Florin a fost avansat la gradul de maior, plt.adj. Bunea Daniela Liliana, plt.adj. Nedelcu Mihai Marius şi plt.adj. Roşu Petrică Florin, la gradul de plutonier adjutant şef iar plt.maj. Dragomir Constantin şi plt.maj. Şatran Mihai Cătălin, în gradul de plutonier adjutant.  Totodată, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman, în cadrul unei ceremonii, inspectorul şef, domnul locotenent colonel Ionel Mihai a prezentat ordinele de avansare în gradul militar următor pentru 11 cadre militare care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, prin pregătirea profesională.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare