34.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Angajări la STAT. Spitalul din Turnu Măgurele scoate la concurs șase posturi de asistent medical coordonator

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Spitalul Municipal Turnu Măgurele organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical coordonator. Proba scrisă va avea loc în data de 8 mai 2021, ora 10:00, iar proba practică/interviu, pe 21 mai, ora 10.00. Potrivit anunuțului, vor fi scoase la concurs șase posturi, în compartimentele Boli Infecțioase, Anestezie și Terapie Intensivă, Camera de gardă, Bloc operator, Sterilizare și Laborator de Radiologie. Și Serviciu le Ambulanță Teleorman va organiza concurs pentru funcția de asistent medical principal- medicină generală- Substația din Videle.

În următoarea perioadă, și alte primării sau instituţii publice din judeţul Teleorman vor scoate la concurs câteva posturi vacante. În funcţie de pregătire, teleormănenii care vor să fie bugetari se pot angaja ca referent, șef serviciu  SVSU, economist sau muncitor calificat. Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

Iată lista posturilor vacante, în judeţul Teleorman:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare