12 C
Judeţul Teleorman
miercuri, martie 22, 2023

AJOFM Teleorman organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, vine în sprijinul persoanelor  în căutarea unui loc de muncă cât şi în a celor care doresc sa-şi schimbe locul de muncă, prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul va avea loc în data de 14.10.2022, incepand cu ora 09.00  la :

  • Alexandria- Sala Polivalenta;
  • Rosiori de Vede – sediul Al din Str. Dunarii, Bl. D4, Etaj.1;
  • Turnu Magurele – sediul AL din Str. Elena Cuza Voda, nr.12;

În vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți au fost contactaţi aproximativ 300 de agenţi economici care oferă peste 200 locuri de muncă vacante.

Până la această dată s-au înscris 25 de angajatori care vor participa  si vor avea posibilitatea să işi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Experti A.J.O.F.M Teleorman vor oferi servicii de informare și consiliere, formare profesională și servicii de redactare CV, a unei scrisoari de intenţie, pentru a sustine un interviu, etc.

Locurile de munca vacante sunt actualizate in timp real si continuu si  se pot consulta  pe www.anofm.ro alegand din lista sediilor, AJOFM Teleorman, apoi optiunea „Persoane fizice”, suboptiunea „Locuri de munca vacante” (https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=Teleorman&categ=3&subcateg=1).

 Agenţii economici care doresc sã participe sunt aşteptaţi sã se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe strada Dunarii, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoana de contact Achim Caranica Mariean.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Reabilitarea integrată a clădirii Grădiniţei nr. 1 din Zâmbreasca, prin programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Încă 30 de proiecte depuse în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost...

Articole similare