16.1 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

AJOFM Teleorman: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Alexandria, Roșiori și Turnu Măgurele

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizeaza o noua ediţie a BURSEI LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 09.00, în Alexandria și la sediul agențiilor locale din Roșiori de Vede și Turnu Măgurele.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale,transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

La bursa locurilor de muncă sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă.

Agenţii economici interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM si ne pot contacta la tel. 0247/310155, fax: 0247/311164 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare