39.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Acţiune IPJ Teleorman. 7 permise de conducere au fost suspendate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice. În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19 620 de lei, au reținut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. Dintre acestea, 24 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță și 2 sancțiuni pentru alte abateri.

Exemplificăm: La data de 19 ianuarie, a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Videle au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în oraș, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare