20.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Accident, în Roșiorii de Vede. Trei bărbați sunt transportați la Spitalul din Alexandria, având multiple traumatisme

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 49 de ani, respectiv 23 de ani, au fost transportați la spitalul din Alexandria, fiind diagnosticați cu traumatism lombar și răni la nivelul feței. La unitatea spitalicească a fost adus un alt bărbat, de 28 de ani, cu traumatism cranio cerebral. Cei trei au fost victimele unui accident de circulație, petrecut în urmă cu puțin timp, în municipiul Roșiorii de Vede, la intersecția străzilor Sf Vineri cu Mihai Bravu.

Neacordarea de prioritate a fost cauza producerii evenimentului rutier. Conducătorul unui autoturism, marca Toyota, nu a respectat indicatorul „Cedează trecerea”, a pătruns în intersecție, lovind vehiculul care se deplasa pe drumul cu prioritate.

În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă. 44 de posturi vor fi scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman  organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 44 (patruzeci și patru) funcţii vacante de...

Articole similare