35 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

4.000 de persoane au fost legitimate şi 300 de mijloace de transport verificate, în ultimele 72 de ore

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 4.000 de persoane legitimate, peste 1.600 de obiective şi aproximativ 300 de mijloace de transport persoane au fost verificate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 72 de ore la nivelul judeţului Teleorman, acţiuni de informare şi verificare a respectării măsurilor de protecţie, scopul vizat fiind prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, în perioada 9-11 aprilie a.c., peste 300 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, poliţişti locali, jandarmi, precum şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului au acţionat, în principal, în zonele aglomerate din judeţ-pieţe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unităţi de alimentaţie publică, dar şi în trafic-pentru verificarea legalităţii efectuării transportului de persoane şi mărfuri, precum şi respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 44 acţiuni punctuale organizate, forţele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. În ultimele 72 de ore, au fost verificate peste 1.600 de obiective (inclusiv domiciliile declarate pentru carantină sau izolare), au fost legitimate nu mai puţin de 4.000 de persoane şi verificate aproximativ 300 de mijloace de transport persoane, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 60.000 de lei, forţele de ordine reamintindu-le cetăţenilor principalele măsuri dispuse de autorităţi în acest context.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare