31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

17 liberali teleormăneni jinduiesc la un fotoliu de senator sau deputat!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Liberalii teleormăneni își vor selecta viitorii candidați pentru Camera Deputaților și Senat după criterii bine stabilite. Va fi o triere severă, ce urmărește identificarea celor mai puternici candidați care să intre în bătălia electorală de la sfârșitul anului.

La începutul săptămânii, prima etapă a fost finalizată și a vizat depunerea candidaturilor de către cei care aspiră la un post de deputat sau senator.

Eugen Pârvulescu, președintele PNL Teleorman,  a declarat că pentru Camera Deputaților s-au înscris 12 persoane, în timp ce la Senat numărul este mult mai mic, de numai 5.

Urmează o a doua etapă, de analiză a fiecărui dosar, după reguli stricte, aprobate și votate în Biroul Politic Județean. Comisia care va analiza ”dosarul de candidat” va fi formată din 11 membri. În prima săptămână din septembrie, liberalii vor anunța numele competitorilor pentru Parlamentul României.

Lista cu numele potențialilor candidați este ținută sub cheie. Surse liberale au declarat că vorbim despre persoane consacrate dar și despre politicieni care sunt la început de carieră.

Până la validarea candidaturilor, un lucru este cert: președintele Marin Almăjanu nu va intra în ”malaxorul” criteriilor de integritate, domnia sa, indiferent de situație, deschizând lista pentru Camera Deputaților.

M.D.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare