12.2 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

Ziua și accidentul! La Vitănești, un șofer de 29 de ani, băut la volan, a băgat în Spital alte două persoane

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O nouă zi, un alt accident soldat cu victime omenești! Cu alte cuvinte, haos pe șoselele din Teleorman, după ce autoritățile au renunțat la starea de urgență. În urmă cu puțin timp, în localitatea Vitănești, echipajele de intervenție au fost solicitate să acorde primul ajutor, în cazul unei coliziuni dintre două autoturisme.

Potrivit ISU Teleorman, o persoană a rămas încarcerată iar pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate ale mașinii au intervenit pompierii din Alexandria cu o echipă de descarcerare. La fața locului s-au mai deplasat o autospecială ASAS, un echipaj SMURD și două Ambulante de la SAJ. Conform datelor furnizate de către IPJ Teleorman, accidentul rutier s-a produs pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare. Timp de zeci de minute, DE 70 a fost blocat circulației, pe ambele sensuri.

Din primele informații, conducătorul auto vinovat, un bărbat de 29 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Și mama acestuia, o femeie de 58 de ani, a avut un atac de panică. În urma impactului, șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, un bărbat de aproximativ 50, a suferit un politraumatism, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean din Alexandria.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare