28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Violatorul propriei fetițe de 14 ani, din comuna Cernetu, a fost arestat pentru 30 de zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Magistrații de la Judecătoria Alexandria au admis propunerea de arestare preventivă formulată împotriva lui Marian Gheorghe Dragne, alias ”Lăbuș”, acuzat că și-a violat propria-i copilă, în vârstă de numai 14 ani.

Conform soluției dată de către judecătorul de drepturi și libertăți, inculpatul va rămâne în arest preventiv până la data de 15 iulie.

Localnicii din Cernetu spun că familia era una dezorganizată. Mama minorei a părăsit locuința conjugală în urmă cu mulți ani. Fetița a rămas în grija tatălui. Sub același acoperiș mai locuiau tatăl violatorului, fratele acestuia, cunoscut sub numele de „Bodo”, dar și o familie de „moldoveni”,în gazdă.Banii după chirie erau cheltuiți pentru achiziționarea de băuturi alcoolice.

Deși are 14 ani, minora, care și-a acuzat tatăl că a obligat-o să întrețină raporturi sexuale, este elevă în clasa a V-a. Timp de doi sau trei ani ani a rămas repetentă.  Până când fapta să fie sesizată de un vecin, nimeni nu bănuia că părintele, în vârstă de 39 de ani, și-a supus copila la orgii sexuale. Cetățenii din Cernetu au declarat că, în nenumărate rânduri, fata obișnuia să-și însoțească tatăl la cerșit, prin sat, inventând fel de fel de scenarii pentru a obține bunuri și bani.

Conform declarației unui vecin, inculpatul, deși a fost rugat de administrația publică din comună să devină „asistat social” cu acte-n regulă, a refuzat. Frica de muncă în folosul comunității, impusă de lege, l-a determinat să recurgă la mila consătenilor. Oamenii spun că cea mai mare sumă de bani se ducea pe băuturile alcoolice.

Până la o decizie definitivă a instanței, minora va rămâne în grija unor vecini. Ulterior, fetița va fi preluată în plasament de către Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare