29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Viitorii poliţişti din Teleorman pot completa fişa medicală până pe 22 aprilie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Candidaţii înscrişi la ocuparea funcţiilor vacante din sursă externă şi prin reîncadrare pot completa dosarele de recrutare cu fişa medicală tip până la data de 22 aprilie 2016 inclusiv. Începând de luni, se prelungeşte, până la data de 22 aprilie a.c. inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fişa medicală tip, de către candidaţii înscrişi la ocuparea funcţiilor vacante din sursă externă şi prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fişa medicală tip, prevăzute de anunţul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidaţi până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv. Testarea psihologică a candidaţilor va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, sens în care candidaţii sunt rugaţi să verifice zilnic pagina nostră de internet-http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidaţii sunt rugaţi să verifice paginile de internet şi avizierele unităţilor care au efectuat recrutarea, unde vor fi publicate anunţuri în care se vor preciza informaţii privind programarea nominală a candidaţilor pe zile şi ore, precum şi locurile unde se va desfăşura testarea psihologică.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare