27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

VIDEO! Puștan de 10 ani, surprins conducând o mașină pe ulițele comunei Putineiu. Filmarea, folosită ca șantaj. IPJ Teleorman s-a autosesizat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O filmare în care un puști, de aproximativ 10 anișori, apare conducând un autoturism LOGAN a devenit virală pe paginile de socializare. În imaginile surprinse de către un cetățean, se poate observa cum minorul conduce mașina pe ulițele localității Putineiu, județul Teleorman, deși abia ajunge la pedale, alături de un alt puștan, cam de aceeași vârstă.

După ce filmarea a fost postată pe facebook, autoritățile locale din Putineiu au pornit în căutarea proprietarului vehiculului. Potrivit declarației primarului Pană Florea, în urma unor verificări, reiese că filmarea a fost făcută în urmă cu aproximativ un an de zile. Proprietarul mașinii, Nicolae Stelică, a declarat că are un conflict mai vechi cu persoana care a înregistrat momentul. În urmă cu două zile, cearta între cei doi a reizbucnit, moment în care vecinul a amenințat că va face publică filmarea.

După ce imaginile au fost postate pe facebook, IPJ Teleorman s-a autosesizat și a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru a fi condus pe drumul public, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare