10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

Victorie pe linie pentru CS Vârtoape, în grupele “Cupei Teleormanul”. Finala competiţiei va avea loc duminică, 18 iulie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

„Cupa Teleormanul”, una dintre cele mai aprige competiţii, aşteptată cu mult interes de către jucătorii şi iubitorii de fotbal din judeţ, se aprocie de final. În cele două grupe, cele mai bune 11 echipe de fotbal s-au confruntat pentru accederea în semifinale şi, ulterior, finală. În grupa I s-au confruntat echipele din Vârtoape, Videle, Botoroaga, Sporting Roşiori 2 şi Plosca, iar cealaltă grupă a fost formată din echipele din Buzescu, Saelele, Turris 2, CSM Alexandria şi OLD Boys Alexandria. După ultimul meci, CS Vârtoape este singura formaţie fără înfrângere. Jucătorii trimişi în teren de antrenorul Ion Gârdoc au fost următorii: Alexandru-Dinu-Neacşu-Achim-Mănica-Tunaru-Soare-Grosu-Tabei-Octavian-Pătruşcă-George Boboc-Manu-Şerban-Ţăcălie, iar alături de Videle, CS Vârtoape va merge în semifinalele competiţiei. În cealaltă grupă, lupta este mult mai aprigă. Trei echipe se vor bate pentru primele două locuri, care le dă dreptul să acceadă în etapa superioară, este vorba despre Bragadiru, Saelele şi Buzescu.

Semifinalele şi finalele tradiţionalei competiţii “Cupa Teleormanul”, înfiinţată în anul 1972, sub numele de “Festivalul Sportului Sătesc de Masă” se vor disputa sâmbăta şi duminica viitoare, iar tragerea la sorţi va avea loc luni.

Reprezentanţii Clubului din Vârtoape, alături de primarul Stancu Petre, un împătimit al sportului cu balonul rotund, depun toate eforturile pentru ca finala să aibă loc pe terenul din localitate. Însă, o decizie în acest sens va fi luată la începutul săptămânii de către AJF Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare