Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Victor Drăguşin, educă-ţi copiii! - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Victor Drăguşin, educă-ţi copiii!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele zile am primit o sumedenie de cereri de prietenie pe facebook. Mai ales după ce am postat pe pagina mea un articol despre candidatul liberal, Florin Titirişcă, preluat din cotidianul  „Informaţia de Teleorman”. Nici nu apucam bine să dau „accept”, că şi săreau ca ulii pe mine! Jigniri, inepţii, elucubraţii!

M-am întrebat: măi, frate, ce am făcut?! Nu am jignit pe nimeni. Nu am niciun  comentariu politic. M-am uitat pe pagina câtorva dintre „atacatori”. Afişe cu PSD şi cu Victor Drăguşin. Foarte bine şi frumos. Sunt susţinătorii lui. Nu e nimic rău, din contră. Însă, de ce au comportament suburban?

Iată câteva postări: „Silviu Andrei: Nu mai mintiti cu nerusinare, cum puteti sa spuneti”lipsa totala a investitiilor” nu va este rusine, si nu mai bateti campii cu Parcul Industrial, exista deja acest proiect si este proiectul lui Victor Dragusin, decat la furat sunteti buni si la manipulat!”; „Ion Gogoman: Stop violentei!Bateti campii aiurea, domnule Elisei!”; „ Danciu Marcela: Nene Elisei Virgil postarile tale nu le vezi?! PNL-istule! Titirescianule!”; „Ioana Draghici: Huaaaa (ne)educatule tocmai o jignisi pe Danciu Marcela!Asa te.au educat parintii tai?!”; „Ioana Draghici: Cu ce te-a jignit Danciu Marcela?! Ca te-a facut PNL-ist?! Pai esti!!!”.

Se vede clar că personajele „postante” nu ştiu măcar să pună o virgulă! Sunt pline de ură. Nu ţin cont de vârstă, de regula minimului bun simţ. Sar ca nişte descreieraţi!

Imi pare rău să o spun, dar ăsta e electoratul PSD. Mincinos şi incult. Cu astfel de specimene, Teleormanul va fi totdeauna codaş la lucruri bune şi premiant la cele rele. Asta este când beleşti ochii la Gâdea şi Badea!

Mă adresez primarului în funcţie, Victor Drăguşin, preşedintele PSD Alexandria, cu rugămintea să-i tempereze. Să le explice că suntem în secolul XXl şi că o campanie electorală modernă nu se face aruncând nejustificat cu lături. Ci pe bază de comunicare decentă. Fără invective. Cu calm şi înţelepciune. Educă-ţi copiii, Victor!

În altă ordine de idei, sunt apolitic, în sensul că nu sunt membru al niciunui partid politic. Dar e normal să fiu de acord cu ideile liberale. Orice om cu scaun la cap ar gândi aşa. Mai ales eu, din postura meseriei pe care o practic. Nu sunt „Titirescian”. Şi nici „Drăguşinean”. Le urez amândorura succes în aceste alegeri, în egală măsură. Electoratul va decide. Important ar fi să câştige Alexandria, un oraş din ce în ce mai trist. Vom trăi şi vom vedea!

Elisei Virgil

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare