24.5 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Viceprimarul Marius Nedelcu este grav bolnav. A făcut alergie la banii primiți ca mită!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Încă viceprimar al oraşului Videle, Marius Nedelcu s-a îmbolnăvit subit. A intrat în concediul medical. Diagnosticul: „alergie la teancul de bani primiţi ca mită de la un investitor”! Cică, banii nu au fost spălaţi şi apretaţi, că „nu au trăit” într-un mediu aseptic și colhăiau de microbi. Sensibil la orice bacnotă de valoare, Marius Nedelcu a ales să petreacă perioada de covalescenţă în sânul famliei. Bună alegere, că doar în casă a dus banii din şpagă! Ca amintire de la primărie, bietului om, fiindu-i imposibuil să se despartă de locul ce i-a adus prosperitate, a luat cu el telefonul. Da, ăla de serviciu, plătit din banii videlenilor. Poate îl mai sună vreun investitor, cu vreo restanță la purtător!
Însă, după ce s-a fript rău de tot cu mita, Nedelcu şi-a luat „secretar”. Pe fiul său. Minorul este cel care gestionează fiecare apel către tatăl său. Apelat pentru a ne spune dacă mai simte degetele de la mâna cu care a luat poala de bani, la celălalt capăt al firului a răspuns odrasla:

„- Bună ziua, sunt X, de la ziarul Y! Domnul Nedelcu?
– Nu, sunt fiul lui!
– Pai, ăsta nu e numărul lui de telefon?
– Ba da, dar mi l-a dat mie!
– Şi cum putem lua legătura cu tatăl tău, domnul viceprimar?
– A, nu ştiu, are alt număr!
– Şi dacă te rog, nu îmi dai actualul număr de telefon?
– Pai, nu-l ştiu!”

Ş-atunci, cât de mizerabil poți să fii ca om, nu mai zic de ales local, ca să-ţi bagi fiul la înaintare, domnule viceprimar, Marius Nedelcu?! Dacă te-a mâncat palma, asumă-ţi, lasă copilul departe de hasnaua în care te-ai băgat!

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare