35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Vera Mitran, răsplătită cu funcția de secretar general al PNL Teleorman pentru implicarea în alegerile din iunie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vera Mitran, actualul prefect al județului Teleorman, mai urcă o treaptă în ierarhia politică județeană. La începutul lunii, Biroul Politic Național a validat noua componență a BPJ Teleorman. În noul for județean, Vera Mitran va ocupa funcția de secretar general, Daniel Constantin de președinte interimar, iar deputatul Cristi Barbu este primvicepreședinte. În total, structura județeană este compusă din 53 de liberali, oameni cu o probitate morală dovedită, implicați profund și apreciați de către comunitățile din care fac parte.
Revenind la Vera Mitran, numirea era previzibilă. Considerată de mulți o „Margaret Thatcher” a politicii județene, datorită abilităților sale de organizator și comunicator, a implicării în numeroase proiecte dezvoltate la nivel local și județean, Vera Mitran, prin devotamentul său, uneori dus până la sacrificiu, a contribuit semnificativ la câștigarea de către liberali a unor primării din județul Teleorman, în alegerile din luna iunie. A recunoscut-o însuși președintele interimar, domnul Daniel Constantin, într-o ședință informală, domnia sa afirmând că “fără implicarea doamnei prefect, primăriile din Poeni și Beuca ar fi fost pierdute”. Adică, la renumărarea cerută de PSD, numărul voturilor a fost același, semn că trimisul Guvernului în teritoriu stăpânește tainele “aritmeticii”. Ce urmează, pare la fel de previzibil. Pentru abnegația de care a dat dovadă, Vera Mitran va fi prima pe lista pentru Senatul României. O funcție care i se potrivește ca o mănușă și pentru care are susținerea majorității colegilor, mai ales a celor din zona elitistă a partidului. Iar ascensiunea Verei Mitran nu se va opri aici. Cu certitudine, Vera Mitran va candida la alegerile pentru președinția PNL Teleorman. Iar șansele să ocupe funcția sunt incomensurabile. Spun asta liberalii adevărați din județ, care, sunt pe deplin convinși de faptul că Vera Mitran va duce partidul pe cele mai înalte culmi. Și de ce nu, la evoluția politică fulminantă pe care a avut-o, în ultimii ani, sunt toate premisele ca partidul să o avanseze, în structurile europene, și să o propună pentru funcția de Comisar European sau Înalt Comisar pentru Drepturile Omului.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare