31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Urmărire ca-n filme pe străzile din Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ziua de 12.04.2016, polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Nanov au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în com. Buzescu, pe DE 70 circulă un autoturism ai cărui ocupanţi au fost surprinși de localnici în timp ce încercau să fure un radiator de la un autoturism din com. Peretu.

În urma apelului, autoturismul a fost observat pe DE 70 în com. Nanov şi nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice, pornindu-se în urmărirea acestuia, reuşindu-se blocarea în trafic pe str.Dunării din mun. Alexandria.

În autoturism au fost identificate trei persoane care se aflau în stare de ebrietate și din cauza faptului că au fost recalcitrante au fost încătuşate şi conduse la sediul Poliţiei Mun. Alexandria. Cele trei persoane au fost identificate ca având vârsta cuprinsă între 20 și 29 de ani, toţi din com. Brânceni, jud. Teleorman.

În urma verificării s-a stabilit că bărbatul care conducea autoturismul nu poseda permis de conducere. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.63 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare