20.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Universitatea Alexandria îşi consolidează prima poziţie. A patra victorie consecutivă pentru fetele antrenate de Cătălin Pistolea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Evoluţie de zile mari pentru jucătoarele de la CS Universitatea Alexandria. Fetele antrenate de Cătălin Pistolea au dat un adevărat spectacol pe terenul celor de la ACS Banat Girls. În etapa a 7-a din Play-Out-ul Ligii Feminine de Fotbal, Universitatea s-a impus cu scorul de 4-3, prin trei goluri superbe înscrise de Cristina Tudorache şi unul de către Otilia Durlă. Prin această victorie, fetele noastre îşi consolidează prima poziţie în clasament, având 26 de puncte. Este a patra victorie consecutivă, şi un pas important în câştigarea Play-Out-ul Ligii 1, la fotbal feminin.
Echipa de start a fost următoarea: Andreea Pencea, Roxana Şerban, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Claudia Pană, Cristina Tudorache, Andreea Diţă, Otilia Durlă, Andra Olaru ( Elena Frîncu 75), Alexandra Nica, iar rezervă Mădălina Radu.
Etapa viitoare Universitatea Alexandria va întâlni formaţia de pe locul secund, Fair-play Bucureşti. Meciul se va disputa duminică, 23 mai, pe terenul din localitatea Buzescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

IPJ Teleorman face angajări, prin încadrare directă, din sursă externă. 44 de posturi vor fi scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman  organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 44 (patruzeci și patru) funcţii vacante de...

Articole similare