1.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 5, 2023

Un bătrân de 89 de ani, găsit mort în albia râului Tecuci

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Astăzi, în jurul orei 16.15, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui bătrân, de aproximativ 89 de ani, posibil înecat în râul Tecuci, pe raza comunei Dobrotești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de lucru Dobrotești cu o autospecială de stingere ce are în dotare și accesoriile necesare derulării misiunilor de căutare-salvare, o barcă de salvare din cadrul Detașamentului Alexandria și un echipaj medical al SAJ Teleorman.

Persoana a fost găsită în apropierea malului, în zona unde avea câteva articole de îmbrăcăminte, a fost scoasă pe uscat de salvatori, însă aceasta nu mai prezenta semne vitale. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru a stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare