2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Un bărbat din Nanov, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie, reţinut de poliţişti

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Nanov au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Nanov, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie.
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către mama bărbatului cu privire la faptul că acesta a încălcat dispoziţiile ordinului de protecţie emis de către Judecătoria Alexandria la data de 23.04.2021, provocând scandal la domiciliul părinţilor săi. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că sesizarea se confirmă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie, faţă de bărbat fiind dispusă măsura reţinerii. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare