31.7 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 28, 2020

Tulai Doamne, cât mai beau șoferii din Teleorman?!

Articole noi

Balotaj, în comuna Balaci. Cetățenii vor fi chemați din nou la vot

Cetățenii din comuna Balaci vor fi chemați din nou la urne. În urma scrutinului de duminică, 27 septembrie, candidați...

O nouă avertizare METEO. Cod Galben de instabilitate atmosferică, în Teleorman, până marți la prânz

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Meteo, Cod GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Zeci de conducători auto sunt depistați, în fiecare săptămână, circulând pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice, peste limita admisă de lege.

Iată numai câteva exemple:

–  În ziua de 21.10.2016, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 ani din comuna Bogdana, sat Ulmeni. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei..

– În ziua de 23.10.2016, polițiștii din Orbeasca au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Orbeasca de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0.90mg/l alcool pur în aerul expirat.

– În ziua de 22.10.2016, polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, chiar dacă se afla sub influența alcoolului, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

– În noaptea  de 22/23.10.2016 polițiștii din Videle   au organizat și executat o acțiune pe raza de competență, fiind depistat    în trafic un bărbat în vârstă de 27 ani din comuna Frăsinet în timp ce conducea un autoturism, cu toate că se afla sub influența  băuturilor  alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul alcootest indicând o valoare de  0,95 MG/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

– În ziua de 24.10.2016, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 33 ani din municipiul reședință de județ, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 504. În urma testării cu aparatul alcooltest, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Balotaj, în comuna Balaci. Cetățenii vor fi chemați din nou la vot

Cetățenii din comuna Balaci vor fi chemați din nou la urne. În urma scrutinului de duminică, 27 septembrie, candidați...

O nouă avertizare METEO. Cod Galben de instabilitate atmosferică, în Teleorman, până marți la prânz

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Meteo, Cod GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ, valabilă din această...

Vera Mitran, candidatul PNL pentru primăria Alexandria: „Am votat pentru o Alexandrie europeană, am votat pentru viitorul tinerilor noștri”

Vera Mitran, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, a votat, în această dimineață, la Școala "Mihai Viteazul"...

Articole similare