22.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

Trei milioane de lei pentru dotarea cu echipamente sanitare a şcolilor din Conţeşti, Putineiu, Drăcşănei şi Peretu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru PO Infrastructura Mare (POIM), a semnat 210 contracte de finanţare în valoare de 456 milioane lei, în luna martie 2022. Prin intermediul acestor contracte sunt asigurate finanţări pentru următoarele domenii: infrastructura de apă şi canalizare, sanitar, învăţământ, termo-energetic şi al biodiversităţii. Din suma totală, aproximativ 3 milioane de lei vor ajunge în  conturile unor unităţi administrativ teritoriale din judeţul Teleorman. Banii vor fi folosiţi pentru dotarea sau asigurarea cu material sanitare a unităţilor de învăţământ. Coform documentului, Şcoala Gimnazială Conţeşti va primi 613.312 lei iar în localitatea Putineiu va fi virată suma de 855.757 de lei. La şcolile din Peretu vor fi achiziţionate material sanitare în valoare de 972.424 lei iar, la Drăcşenei, Ministerul Investiţiilor a semnat un contract în cuantum de 670.414 lei.

Cristian Roman, secretar de stat a declarat „Prin intermediul POIM se asigură finanţarea a peste 1.000 de proiecte, importante pentru oameni, beneficiari, dar şi pentru economia ţării noastre. Întreaga echipă POIM îşi propune ca în perioada următoare să finalizeze cât mai multe proiecte.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare