16.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, septembrie 30, 2020

Trei incendii şi un accident rutier, în mai puţin de 12 ore

Articole noi

Un tânăr din Smârdioasa s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, fără a deţine permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere...

Accident cu victime în Pietroşani. 4 persoane au fost transportate la spital

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă...

Eugen Pîrvulescu: Unii competitori au jucat cu PSD. I-aş aminti pe Coliu, Niţulescu, Sami Calotă şi chiar Iordan

Preşedintele PNL Teleorman aruncă bomba. Câţiva dintre competitori, ideologic situaţi pe dreapta, au avut înţelegeri cu PSD, susţinându-l pe...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pompierii militari teleormăneni au intervenit în ultimele 12 ore pentru stingerea a trei incendii şi asigurarea măsurilor P.S.I. la un accident rutier produs pe DJ 504, între Alexandria şi Cernetu.

Au salvat casa de locuit

La Izvoarele, echipajele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Zimnicea au reuşit să stingă incendiul izbucnit la o anexă gospodăreasca, care începuse să se propage la casa de locuit din imediata apropiere.
Intervenţia rapidă a militarilor, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, a condus la localizarea şi lichidarea focului în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale apreciate la peste 50000 de lei.
Valoarea pagubelor, reprezentând anexa realizată din lemn, pe o suprafaţă de cca. 20 mp şi 6 căpriori de la acoperişul locuinţei, a fost estimată la suma de 2000 de lei.
Din fericire, la acest eveniment nu a fost nevoie de intervenţia paramedicilor SMURD, neînregistrându-se victime.
Cauză probabilă a acestui incendiu – o ţigară nestinsă, aruncată la întâmplare pe mai multe materiale uşor combustibile.

Două autoturisme cuprinse de flăcări

Pompierii militari zimniceni au intervenit azi-noapte pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la un autoturism în localitatea Conteşti.
Sosiţi la locul evenimentului cu o autospecială, militarii au constatat faptul că maşina era cuprinsă de foc în proporţie de 80%, incendiul fiind stins în această limită.
Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 8000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la cca. 2000 de lei.
Cauză probabilă a incendiului – scurtcircuit produs la instalaţia electrică de la nivelul compartimentului motor.
În municipiul Turnu Măgurele, pe strada Libertăţii, în această dimineaţă, un incendiu a izbucnit la compartimentul motor al unei autoutilitare.
Nereuşind să stingă incendiul cu mijloacele de prima intervenţie din dotarea maşinii, şoferul a solicitat pe numărul unic de urgenţă 112, intervenţia pompierilor militari.
Ajunşi rapid la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, militarii au luat imediat măsuri de localizare şi lichidare a incendiului.
În mai puţin de 15 minute, focul a fost stins, în limitele găsite, la nivelul compartimentului motor, fiind astfel salvate bunuri de peste 5000 de lei. Pagubele înregistrate au fost apreciate la suma de 1000 de lei.
Cauză probabilă a incendiului – scurtcircuit electric, produs la nivelul compartimentului motor.
La aceste două incendii, izbucnite la autovehiculele unor cetăţeni, nu s-au înregistrat victime.

S-a răsturnat cu maşina

Azi-noapte, pe DJ 504, între Alexandria şi Cernetu, un autoturism a părăsit spaţiul carosabil, răsturnându-se.
Alertaţi de acest eveniment pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, pompierii militari alexandreni s-au deplasat imediat la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.
Din fericire, la sosirea echipajelor de intervenţie, conducătorul auto era conştient, fără răni sau contuzii grave, acesta refuzând şi transportul la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu, au debranşat bornele de la baterie şi s-au asigurat că nu există scurgeri de carburant.
Cazul a fost preluat de către poliţie pentru cercetări.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un tânăr din Smârdioasa s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, fără a deţine permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere...

Accident cu victime în Pietroşani. 4 persoane au fost transportate la spital

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui accident rutier...

Eugen Pîrvulescu: Unii competitori au jucat cu PSD. I-aş aminti pe Coliu, Niţulescu, Sami Calotă şi chiar Iordan

Preşedintele PNL Teleorman aruncă bomba. Câţiva dintre competitori, ideologic situaţi pe dreapta, au avut înţelegeri cu PSD, susţinându-l pe Adrian Gâdea. Cel mai evident...

Teleormănenii pot cumpăra din nou „vechimea în muncă”. Contribuția poate fi achitată pentru cel mult 6 ani anteriori încheierii contractului

Începând cu data de 28.09.2020 a intrat în vigoare Ordonanța de Urgență nr. 163/24.09.2020 privind cumpărarea de vechime pentru perioade de cel mult 6...

Crește numărul teleormănenilor infectați cu CORONAVIRUS. 51 de persoane depistate POZITIV, într-o singură zi

Până astăzi, 29 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 125.414 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19) iar 100.636 de...

Articole similare