10.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, octombrie 5, 2022

Trei accidente, în numai o oră, în Alexandria, Poroschia și Botoroaga. Două femei au primit îngrijiri medicale, una dintre ele refuzând să meargă la spital

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Printr-un apel la 112, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină la un accident rutier, petrecut in Alexandria, la intersecția străzilor Al. Ghica cu M. Filipescu, în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit ISU Teleorman, la fața locului s-a intervenit cu un utilaj de descarcerare, o mașină de stingere, un echipaj SMURD și o Ambulanță. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de circa 33 de ani, diagnosticată cu traumatisme la nivelul membrelor, aceasta fiind blocată în autoturism. Femeia a fost scoasă rapid de către pompieri și predată echipajului SMURD care, după acordarea primului ajutor calificat, au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

La numai câteva minute, pe apelul de urgență a fost anunțat un alt accident, de data aceasta în comuna Poroschia, două vehicule fiind implicate. O femeie, de 34 de ani, a fost asistată medical de echipajul SAJ, ulterior refuzând să meargă la spital. După asigurarea măsurilor P.S.I. de către pompieri, cazul a fost preluat de autoritățile competente pentru cercetări.

Un alt eveniment rutier s-a petrecut în localitatea Botoroaga, între trei autoturisme, iar conform ISU Teleorman nu au fost victime, accidentul fiind gestionat de către pompierii de la Punctul de lucru Drăgănești Vlașca, cu o mașină de stingere.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare